Sve više upita, i zapravo nedostatak takve usluge na našem lokalnom području, ponukalo nas je da pokušamo proširiti našu lepezu usluga i na mobilne uređaje odnosno tzv. potrošačku elektroniku – što je zapravo i logično, jer, danas je teško pronaći uređaj široke potrošnje koji nema elektroničkih elemenata u sebi, a mobiteli i slične napravice postaju zapravo ‘punokrvna’ džepna računala.

Iako će proći još neko vrijeme dok se uhodamo na ovom području, spremni smo pokušati pružiti što bolju podršku i u ovom, veoma zanimljivom i dinamičnom području!

Unaprijed se ispričavamo na duži vremenski period za obavljanaje takvih usluga i servisa, no sigurni smo da ćemo kroz vrijeme postići vrhunsko iskustvo i ostvariti zavidnu suradnju na zajedničko zadovoljstvo.

Prodaja, servis i održavanje računalne i elektroničke opreme

Kod nas možete pronaći kompletni asortiman računala i prateće opreme, zabavne elektronike te rješenja za sve vaše potrebe i želje vezane uz elektroniku i informatiku!

- Provjerite AKCIJE I NOVOSTI!

POS blagajne za trgovine i ugostiteljstvo

mojPOS - cjelovito rješenje za vođenje poslovanja Vaše trgovine ili ugostiteljstva.

- Ne dopustite da Vam fiskalizacija zada glavobolje - BUDITE SPREMNI! - nudimo pravo rješenje za vaše brige!

Najpovoljniji potrošni materijal u okolici!

Ne propustite mogućnost nabave potrošnog materijala profesionalne kvalitete po IZNIMNO POVOLJNIM CIJENAMA - neovisno o načinu ispisa koji koristite!

- Nudimo tinte, tonere i trake za sve proizviđače i tipove uređaja!