Modul dokumenata koristi se s uredske (back-office) strane kako bi se na jednostavan način formirale primke, računi ili temeljnice artikla. Ovisno o tipu dokumenta, korisnik može manipulirati skladištem i nabavnim cijenama artikala s ostavljanjem traga u programu što je izuzetno bitno po pitanju kontrole od strane porezne uprave.

Djelatnici podrške mojPOS-a uvijek Vam stoje na usluzi za bilo kakva pitanja vezana za upravljanje skladištem i obradom nabavnih cijena, a usput Vam svraćamo pažnju na mogućnost sklapanja ugovora o održavanju/podršci koji podrazumijeva pravo na 24-satnu podršku i mogućnost da naš tim udaljeno ili direktnim posjetom može doći do vas i otkloniti bilo kakav problem. Primarno zato jer – greške se dešavaju.

Prodaja, servis i održavanje računalne i elektroničke opreme

Kod nas možete pronaći kompletni asortiman računala i prateće opreme, zabavne elektronike te rješenja za sve vaše potrebe i želje vezane uz elektroniku i informatiku!

- Provjerite AKCIJE I NOVOSTI!

POS blagajne za trgovine i ugostiteljstvo

mojPOS - cjelovito rješenje za vođenje poslovanja Vaše trgovine ili ugostiteljstva.

- Ne dopustite da Vam fiskalizacija zada glavobolje - BUDITE SPREMNI! - nudimo pravo rješenje za vaše brige!

Najpovoljniji potrošni materijal u okolici!

Ne propustite mogućnost nabave potrošnog materijala profesionalne kvalitete po IZNIMNO POVOLJNIM CIJENAMA - neovisno o načinu ispisa koji koristite!

- Nudimo tinte, tonere i trake za sve proizviđače i tipove uređaja!